De actrice.jpg

DE

ACTRICE

ROMANTISCHE KOMEDIE VAN PETER QUILTER

Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van ‘De Kersentuin’. Plots staat haar ex- man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien voor ze met haar nieuwe minnaar naar Zwitserland vertrekt.

 

Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen.

 

Peter Quilter is erin geslaagd om, met zijn vlotte pen, prachtige dialogen te creëren waarin het theaterleven heel raak wordt weergegeven.  

 

Een romantische komedie pur sang.

 

Het werd reeds met veel succes gespeeld in Brazilië, Duitsland, Bulgarije en Groot-Brittannië.

 

DE CAST

erik en myriam.jpg

CORONAPROOF

Stilstaan is achteruit gaan. Onze artiesten en crew zitten al een tijdje thuis en we wilden niet blijven wachten. We hebben maar liefst vijfenveertig shows omgeboekt naar volgend jaar. We zijn blij dat er nu een basisprotocol ligt, maar we hebben met Loge10 alvast zelf stappen ondernomen om een unieke, coronaproof productie te maken. Met aandacht voor de veiligheid van zowel bezoekers, als de acteurs en de crew: van de cateraar over de zaaltechnieker.

Beluister hier het interview op Radio2
00:00 / 04:55

Myriam Bronzwaar: “Ik ben blij dat we binnenkort opnieuw op de bühne kunnen staan, zeker op een veilige manier. De cultuursector kreeg het zwaar te verduren en veel acteurs zaten thuis zonder inkomen, zonder zicht op wanneer producties zouden herstarten.”

Erik Goris & Myriam Bronzwaar