top of page

OVER ONS

Loge10 Theaterproducties werd opgericht in 2003 als niet-gesubsidieerd gezelschap vanuit de overtuiging dat repertoiretheater niet dood is in Vlaanderen.

 

Stapvoets begon Loge10 Theaterproducties met het produceren van een gevarieerd theatergamma, gaande van komedies, over thrillers tot drama. Onze artistieke visie om repertoiretheater te maken met de hoogste kwaliteitsnormen van casting tot marketing, bleek aan te slaan alsook de formule om bekende theatertitels te combineren met bekende acteurs.

 

Loge10 Theaterproducties wilde producties naar Vlaanderen brengen die anders alleen te zien zijn in Londen, Parijs, Duitsland of New York,... Titels als Nonsens, Moeders, Stilte AUB, Boeing Boeing, Tien Kleine Negertjers, Hamlet, De Muizenval, Eens Katholiek, Educating Rita, Moord op de Nijl, Amadeus (bekroond met 4 sterren in De Standaard), 'Allo! 'Allo!, Thee met honing of met citroen?, Ons Kent Ons, Calendar Girls, Moord op de Oriënt Express, De Collega's, Toen waren er nog nul, The Elephant Man, Oliver Twist, Het Kerkhofclubje en vele andere.

 

Loge10 wil weer theater maken voor wie theater ooit  bestemd was: voor U, geacht publiek, dat 

wil komen genieten van een ongedwongen avondje verhaal, spanning, ontroering  of lach. 

 

Met ons gezelschap proberen we theater te maken in al haar grandeur.

 

Wij  doen dit allemaal zonder één cent subsidie. 

Dat kan alleen door ons trouw publiek en door -nieuw sinds kort-een bijdrage van de Tax Shelter. Onze oprechte dank gaat dan ook uit naar Casa Kafka Pictures voor de ondersteuning.

Vele theatergroeten,

 

 De cast en de crew van 

Loge10 Theaterproducties

www.Loge10.be 

bottom of page