top of page
DIHB_Webheader_1540x371.jpg

Dit fascinerend en meeslepend toneelstuk verovert al meer dan 30 jaar de harten van vele theaterliefhebbers in de Londense West End. Nu wordt het eindelijk hier geproduceerd door Loge10.

Laat u meeslepen door het verhaal van Arthur Kipps, een jonge advocaat die naar een afgelegen landhuis in een verlaten dorpje wordt gestuurd om de zaken van een overleden vrouw af te handelen. Wat begint als een routineklus, verandert al snel in een aaneenschakeling van angstaanjagende gebeurtenissen.

Ten einde raad, roept Kipps de hulp in van een acteur om zijn aangrijpende verhaal te vertellen aan het publiek. Beetje bij beetje komen we te weten wat er is gebeurd en wie de 'Vrouw in het Zwart' werkelijk is.

Het toneelbeeld, de bloedstollende geluidseffecten en de adembenemende belichting houden de toeschouwers op het puntje van hun stoel.

Vanaf maart 2024 kun je deze sensationele productie zien in het Fakkeltheater. Mis deze kans niet om een van de meest indrukwekkende stukken van onze tijd te ervaren en
bereid je voor op een onvergetelijk avondje uit!

3Dozijn_Insta_Story_1080x1920.jpeg

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

CAST

Voorstellingen

bottom of page